De overzichtsruit

De smalle overzichtsruit links toont waar in het leesmateriaal u zich bevindt (momenteel: „Het overzicht”), en geeft u de mogelijkheid in het boek „rond te wandelen” door met de muis te klikken. Er zijn verschillende plaatsen waar u kunt klikken.

Knop
Bovenaan de overzichtsruit vindt u een knoppenbalk. Hiermee kunt u voor- of achterwaarts door de complete verzameling te lopen. De werking van de verschillende knoppen wordt hier uitgelegd.
Tab
Onder de knoppenbalk bevindt zich een handvol tabjes, die ieder staan voor een afdeling van het boek. Klik op een tab voor een kort overzicht van de desbetreffende afdeling. De opbouw in afdelingen wordt hier uitgelegd.
Menuregel
Iedere afdeling bevat een aantal themata, die als menu verschijnen als de muis zich boven de tab van die afdeling bevindt. De bijbehorende tab (momenteel „Handleiding”) verschijnt „vóór” de andere, en heeft dezelfde achtergrondkleur als de lijst. Klikken op een menuregel brengt u naar het desbetreffende thema.
Lijstregel
Bij het kiezen van een thema verschijnt onder de tabjes de lijst met onderwerpen. Deze lijst vouwt zich bij het klikken op onderwerpen die deelonderwerpen hebben automatisch uit. Boven de lijst, onder de tabs, staat (met grote letters) het thema (momenteel „Opzet”) aangegeven. Het op enig moment getoonde onderwerp wordt in de lijst met groene tekst aangegeven. Door klikken op een ander onderwerp wordt dat getoond.

Om snel een vers of onderwerp te vinden zijn er in ieder boek uitgebreide naslagmogelijkheden.